Start actie Plus Alfring

[vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”https://wijkverenigingbaalder.nl//var/www/clients/client49266/web137157/web/wp-content/uploads/2015/08/actie-plus.jpg” image_width=”600″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][mk_highlight text=”Start actie Plus Alfring” font_family=”none”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Maandag aanstaande begint de sponsoractie van Plus Alfring Baalder en Baalderveld. Graag willen wij deze nog even bij jullie onder de aandacht brengen.

Plus Alfring heeft een mooi sponsoractie georganiseerd en wil op deze manier een bijdrage leveren aan het lokale verengingsleven. zie ons vorige bericht: link

Wijkvereniging Baalder doet ook mee aan deze actie. Ons wijkcentrum “De Boerderij” in Baalder is aan de binnenkant nodig toe aan een flinke metamorfose en door deel te nemen aan deze actie, hopen wij geld op te halen, zodat wij hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het renoveren van ons wijkcentrum “De Boerderij” in Baalder .

Helpt u ons??[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht:
  • Berichtcategorie:Wijk vereniging