Oud-ijzeraktie LTO Noord afdeling Hardenberg

Oud-ijzeraktie LTO Noord afdeling Hardenberg voor The Farm of Hope and Dreams van Gini Pullen.

In de jaarvergadering van LTO Noord afdeling Hardenberg van 5 febr. j.l. is het plan gelanceerd om, Gini Pullen, een boerendochter uit Collendoorn, te helpen met het opzetten van een “Farm of Hope and Dreams”.

In Oeganda heeft Gini Pullen vanaf 2010 een kindertehuis gesticht: “The Hope of Home and Dreams”. Hier vangt zij kinderen op tussen de 0 en 1,5 jaar. Deze kinderen worden hier opgevoed, begeleid en krijgen onderwijs zodat zij vanaf hun 18-de jaar zelf hun bestaan kunnen opbouwen. Sinds 2014 is het tehuis zodanig verder uitgebreid dat er op termijn ruimte is voor maximaal 50 weeskinderen. (zie ook www.homeofhopeanddreams.org )Selectie_087

Gini heeft eerder aangegeven graag een “eigen” boerderij te willen starten.

Vlak naast het kindertehuis is ongeveer 2 ha grond te koop en hierop wil ze graag voedsel voor het kindertehuis verbouwen en ook dieren houden zoals geiten en kippen voor melk en eieren.

Hier is geld voor nodig! LTO Noord afd. Hardenberg heeft de handschoen opgepakt en heeft inmiddels via akties en sponsoring al een deel van het benodigde bedrag binnen, maar nog lang niet genoeg.

We organiseren nu een oud ijzeraktie onder alle boeren, burgers en buitenlui in de gemeente Hardenberg. Op ___ 6 juni 2015___ halen (bestuurs)leden van LTO Noord het oud ijzer op indien het klaar ligt op een gemakkelijk bereikbare plek. Het is tevens een prima gelegenheid e.e.a. op te ruimen, voor eigen plezier en uiteraard bovenstaand doel. Ligt er oud ijzer klaar, meld het ons, dan komen wij het ophalen op 6 juni voor het kindertehuis van Gini Pullen!

Graag opgeven bij:

Gerrit Kelder, tel. 06 51433254 , mail: gerritkelder@hotmail.com

Gert Jonkhans, tel. 06 13261246, mail: g.j.w.m.jonkhans@agroweb.nl

Deel dit bericht: