Kidsclub

Nieuws van de kidsclub

Hallo allemaal,Mijn naam is Angela Kampjes en zit in het bestuur van de wijkvereniging Baalder.
Naast deze taak organiseer ik ook nog de kinderbingo en tevens ben ik samen met mijn collega’s ook gestart met de kidsclub, wat eerder de knutselclub was.
Wij willen proberen een geheel nieuwe draai te geven aan deze middag voor kinderen en het knutselen een beetje te laten verdwijnen, want kinderen moeten op school al zo veel.
Het idee voor de kidsclub is meer variërende doe-dingetjes, waarin de kids lekker bezig kunnen zijn en voor elk wat wils is, gekeken ook naar verschillende leeftijden.
Dit kunnen buitenactiviteiten zijn, maar ook binnenactiviteiten en dit kan varieren van een viswedstrijd tot een bakactiviteit, of er met elkaar op uit en nog meer leuke ideeen, soms ook thema of seizoensgericht.
Bij de ene activiteit ben ik meer afhankelijk van vrijwilligers dan bij de andere.
Maar daarom is het wel superfijn als er mensen zijn, waar ik een beroep op zou kunnen doen, om deze middagen tot een succes te maken.
Onze eerste activiteit was de viswedstrijd van 25 september, wat een geweldig succes was, maar lukt niet zonder vrijwilligers.
Onze volgende activiteit op woensdagmiddag 16 oktober is cupcakes en popcakes bakken…ik en mijn collega’s hebben er weer zin in!!
Persoonlijk als vrijwilliger om dit allemaal op te mogen starten en uit te voeren geeft mij zeer veel voldoening …al die blije gezichtjes geeft mij gewoon een kick.
Lijkt jou dit nou ook wat en heb jij wel eens tijd om bij te springen op een woensdagmiddag 1 keer in de maand en wil jij ook die kids allemaal blij maken en wil jij ook een kick krijgen?
Geef je dan op als vrijwilliger bij de wijkvereniging Baalder en help de kidsclub op te bouwen!!
Want wat is er nou mooier dan de big smile van een kind…daar doe ik het voor!
Zie ik jou bij de kidsclub, want alleen samen gaat het ons lukken!!Groetjes Angela