kerstafsluiting kinderboerderij 2015

[vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”https://wijkverenigingbaalder.nl//var/www/clients/client49266/web137157/web/wp-content/uploads/2016/01/logo-kinderboerderij2.jpg” image_width=”600″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][mk_highlight text=”kerstafsluiting kinderboerderij 2015″ font_family=”none” text_color=”#aae732″ bg_color=”#4e79ea”][mk_divider style=”double_dot” divider_width=”full_width” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]We kijken terug op een mooie kerstafsluiting met de kinderen en de dieren van de kinderboerderij.
Veel kinderen hebben de kerstwensboom bezocht en genoten van de kerstverhalen die verteld werden.
De kerstwensboom was voor iedereen een groot succes, niet alleen omdat de boom mooi was met de lichtjes in het donker maar ook door het zelf bedenken, maken en ophangen van de wensen in de boom.
Volgend jaar komt er vast en zeker weer een boom die versierd kan worden.

De komende maanden zijn rustig op de kinderboerderij. De eerste activiteit is pas weer met Pasen. Maar ook nu is het leuk om de dieren te bezoeken. De eerste voorbereidingen voor een nieuw seizoen met leuke, lieve en grappige jonge dieren zijn al weer in volle gang. Zo heeft de geitenbok de geitjes gedekt. Hopelijk krijgen we dus straks weer leuke geitjes. Ook zijn er koppeltjes gevormd bij de cavia’s. Vroeg in het voorjaar zullen er dus ook jonge caviaatjes rond huppelen op onze boerderij.
Voor de konijnen is het nog iets te vroeg.

Wil je komen kijken naar de dieren? Leuk, je bent altijd welkom.

Klik hier voor de openingstijden: link[/vc_column_text][mk_divider style=”double_dot” divider_width=”full_width” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht: