Anders denken, anders tanken

[vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”https://wijkverenigingbaalder.nl//var/www/clients/client49266/web137157/web/wp-content/uploads/2015/08/11892234_538418546309361_5545681322300798249_n.jpg” image_width=”600″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][mk_highlight text=”Anders denken, anders tanken” font_family=”none”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Voor alle mensen die Wijkvereniging Baalder een warm hart toe dragen

Anders denken, anders tanken

Peut Hardenberg gaat dingen echt anders doen en durft te experimenteren. Zij doen dit niet alleen, Peut gelooft in de kracht van samenwerken met lokale sport-, muziek-, cultuurvereniging en goede doelen.
Wij zijn dan ook blij u te kunnen melden dat onze wijkvereniging Baalder, ook mee doet aan deze actie.

Tanken & Schenken

Wat is mooier: krijgen of geven? Per getankte liter draagt Peut Hardenberg 1 cent af aan een goed doel of vereniging. Welk doel dat is, bepaalt de klant zelf op een tablet aan de kassa. Op een tv scherm in de shop worden de gespaarde bedragen direct vermeld en opgeteld. Twee maal per jaar ontvangen alle deelnemers het gespaarde bedrag van ons.
Peut verwacht per jaar totaal tussen de € 10.000,= en € 15.000,= te kunnen schenken aan de deelnemende verenigingen en goede doelen. Afhankelijk van de keuze van de klanten en van het enthousiasme van de deelnemers kan dat een behoorlijk bedrag opleveren.
Dus hoe enthousiaster de leden van sport-, muziek- en cultuurverengingen zijn, hoe hoger de opbrengst voor de eigen club!

Kwaliteit van de brandstof

Wij als Peut verkopen alleen brandstof van een 1e kwaliteit, alle brandstoffen die in Europa worden verkocht voldoen aan de wettelijke minimale eisen. Brandstoffen met extra toevoegingen, de premium brandstoffen, die met de extra poespas en franje verkopen wij dus niet.

De prijs

We zijn allemaal Nederlanders en letten dus op kwaliteit en op de prijs. Ook daarin zal Peut u niet
teleurstellen, doordeweeks hebben wij een scherpe prijs en in het weekend doen we daar nog een schepje bovenop (er van af dus)

Deelnemers

Hoe meer mensen die onze wijkvereniging willen steunen en die ook gaan tanken bij Peut, hoe groter de opbrengst voor uw club.

Wijkvereniging Baalder doet ook mee aan deze actie. Ons wijkcentrum “De Boerderij” in Baalder is aan de binnenkant nodig toe aan een flinke metamorfose en door deel te nemen aan deze actie, hopen wij geld op te halen, zodat wij hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het renoveren van ons wijkcentrum “De Boerderij” in Baalder .
Voor iedereen die onze wijkvereniging een warm hart toe draagt en tankt bij Peut Hardenberg, deze oproep. Mocht u sponsor punten ontvangen, wilt u deze dan beschikbaar stellen aan onze Wijkvereniging en ons zo helpen een volgende droom voor ons wijkcentrum te realiseren?

Namens het bestuur van
Wijkvereniging Baalder[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht:
  • Berichtcategorie:Wijk vereniging