Actie Plus Alfring

[vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”https://wijkverenigingbaalder.nl//var/www/clients/client49266/web137157/web/wp-content/uploads/2015/06/Plus-Alfring.jpg” image_width=”600″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][mk_highlight text=”Actie Plus Alfring” font_family=”none”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Voor alle mensen die Wijkvereniging Baalder een warm hart toe dragen.
Plus Alfring (Baalder, Baalderveld, Gramsbergen en Bergentheim) maakt een vuist voor verenigingen. Door het terug lopen van de subsidies van de overheid en alle andere economische problemen, wordt het voor verenigingen steeds moeilijker om hun budgetten rond te krijgen en/of dingen aan te pakken, die nodig aangepakt moeten worden. Plus Alfring heeft daarom een mooi sponsoractie georganiseerd en wil op deze manier een bijdrage leveren aan het lokale verengingsleven.

Wijkvereniging Baalder doet ook mee aan deze actie. Ons wijkcentrum “De Boerderij” in Baalder is aan de binnenkant nodig toe aan een flinke metamorfose en door deel te nemen aan deze actie, hopen wij geld op te halen, zodat wij hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het renoveren van ons wijkcentrum “De Boerderij” in Baalder .

Voor iedereen die onze wijkvereniging een warm hart toe draagt en boodschappen doet bij 1 van de 4 plus Alfring supermarkten, deze oproep. Mocht u sponsor punten ontvangen, wilt u deze dan beschikbaar stellen aan onze Wijkvereniging en ons zo helpen een volgende droom voor ons wijkcentrum te realiseren?
Namens het bestuur van
Wijkvereniging Baalder[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht:
  • Berichtcategorie:Wijk vereniging